Om Messinglamper.dk

Messinglamper.dk er en onlineshop med belysnings produkter i metallet messing. 

Vores produkter leveres som udgangspunkt i standardmål, men vi kan også levere i større mål, såfremt dette måtte være ønsket.

Vi bestræber os på at levere hurtigst muligt, men producerer de fleste af vores produkter efter ordre. Der vil derfor kunne forekomme 4-6 ugers leveringstid. Du kan til enhver tid se aktuel leveringstid på hvert enkelt produkt.

 

Her startede vores historie

Vores historie har rødder tilbage til år 1995, hvor kontakten til vores producent bliver etableret. Behovet for de nye messinglamper med den særligt gamle stil opstod, da den store restaurant, Papegøjehaven i Aalborg, skulle dekoreres og moderniseres med hjælp af ny belysning. Lamperne hænger der den dag i dag, og det vidner blandt andet om den tidløshed vores messinglamper har, og vi oplever, at vores kunder sætter pris på netop det klassiske look. Vores webshop blev startet op i 2002, og det er her, vores kunder siden har foretaget alle henvendelser og køb.

I dag spænder vores register af kunder og produkter meget bredt. Vi har både privat- og erhvervskunder, og mange benytter messinglamperne på hoteller, i teatre og på restauranter. Med vores messinglamper kan man netop fremtrylle det luksuriøse og lækre look, som man forbinder med restaurations- og hotellivet, og vi sælger blandt andet messing bordlamper, loftlamper, væglamper, og standerlamper.

 

Hvilken stil rammer vi?

Vores primære kunder har smag for at kombinere det moderne og klassiske, og det er noget vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde, for en klassisk messinglampe kan stå eller hænge i mange år. Det gælder både rent praktisk og stilmæssigt. Mange familier har måske oplevet at arve messinglamper, fordi en bedsteforælder har haft den stående et sted. Messinglampen kan ofte blende ind direkte i en moderne indretning, da materialet og designet taler for sig.

Ornamenteringerne eller formen på lamperne står i stil med den originale produktionsopstart hos vores producent i Spanien og rammer en stil, der tidsmæssigt kunne passe ind i 1910 eller 1920. Stilmæssigt kan man sige, at vi sælger retro messinglamper, men samtidig er designet stadig relevant, og det er tydeligt, når man bevæger sig i de lidt større, offentlige rum. 

Et eksempel er blandt andet vores gallerilamper, som ofte bruges til at hænge over et maleri i et galleri, deraf navnet. Gallerilamper opfylder et praktisk behov og har med den polerede messing et udtryk, som er eksklusivt og passende nok til de fleste højprofil hoteller, museer eller gallerier.

 

Vores kontor:

Messinglamper.dk
v/A. Mouritzen Aalborg
Constancevej 2B
9000 Aalborg
TLF 40577360