Hvilken stil rammer vi?

Posted by Anders Mouritzen den

Vores primære kunder har smag for at kombinere det moderne og klassiske, og det er noget vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde, for en klassisk messinglampe kan stå eller hænge i mange år. Det gælder både rent praktisk og stilmæssigt. Mange familier har måske oplevet at arve messinglamper, fordi en bedsteforælder har haft den stående et sted. Messinglampen kan ofte blende ind direkte i en moderne indretning, da materialet og designet taler for sig.

Ornamenteringerne eller formen på lamperne står i stil med den originale produktionsopstart hos vores producent i Spanien og rammer en stil, der tidsmæssigt kunne passe ind i 1910 eller 1920. Stilmæssigt kan man sige, at vi sælger retro messinglamper, men samtidig er designet stadig relevant, og det er tydeligt, når man bevæger sig i de lidt større, offentlige rum.

Et eksempel er blandt andet vores gallerilamper, som ofte bruges til at hænge over et maleri i et galleri, deraf navnet. Gallerilamper opfylder et praktisk behov og har med den polerede messing et udtryk, som er eksklusivt og passende nok til de fleste højprofil hoteller, museer eller gallerier.